News/Publications

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 6ης ΑΝΑΒΑΣΗΣ “WINERY MONSIEUR NICOLAS ΒΥ G. KARAMITROS” 2022

Ο Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και το Οινοποιείο Καραμήτρου Γεώργιου, την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:30 συνδιοργανώνουν διασυλλογικό αγώνα ανάβασης με την ονομασία «6η Ανάβαση WINERY MONSIEUR NICOLAS ΒΥ G. KARAMITROS».
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΩΝ: Ανδρών – Γυναικών – Μάστερς Α, Β, Γ, Δ – Sportive ( Άνδρες – Γυναίκες, 18-39, 40+).
Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:
Eκκίνηση των κατηγοριών Άντρων , Γυναικών, Μάστερς στις 11:30.
Sportive στις 11:40.
Συνολική απόσταση 17 χλμ. Εκτιμώμενος χρόνος 40’ – 1 Ώρα.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Μητρόπολη Καρδίτσας. Μοσχάτο, Μονή Κορώνης, Μεσενικόλας
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Εκκίνηση, Δυτική έξοδος χωριού Μητρόπολης Καρδίτσας. Τερματισμός, Πλατεία του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Αριθμός αθλητών ανά ομάδα : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στη δύναμη της Ε.Ο.Π, έχουν θεωρημένο αγωνιστικό δελτίο για το 2022 και είναι κάτοχοι της Κάρτας υγείας, όπου μαζί με το δελτίο θα προσκομιστούν στη γραμματεία. Το κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών.
Στην κατηγορία Sportive δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε κατόχους δελτίου Ε.Ο.Π. 2022 στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα των αγώνων. Oι Sportive αθλητές συμπληρώνουν Υπεύθυνη Δήλωση του Ν105 στην οποία δηλώνουν τα εξής: “Συμμετέχω στον αγώνα με δική μου αποκλειστική ευθύνη, βεβαιώνω ότι εξετάστηκα από ιατρό και έχω τη σωματική, ψυχολογική υγεία και ικανότητα ώστε να μπορώ να συμμετέχω στον αγώνα. Δηλώνω ότι γνωρίζω τους κινδύνους που υπάρχουν στη μετακίνηση μου μέσα σε κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους και είμαι απόλυτα υπεύθυνος για την σωματική μου ακεραιότητα. Τέλος είμαι ενήμερος για τους κανονισμούς της ΕΟΠ συμφωνώ με όλους τους όρους συμμετοχής της διοργάνωσης/κανονισμούς/ποινές/αποποίηση ευθύνης της διοργάνωσης (όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων) και είμαι απόλυτα υποχρεωμένος να τους τηρήσω.” Δεν θα γίνεται δεκτός αθλητής Sportive χωρίς υπεύθυνη δήλωση του Ν105.
Δηλώσεις Συμμετοχής: Τα σωματεία συμπληρώνουν την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου , στις 20:00 στο email: podilatikoskarditsas@yahoo.com. Παραλαβή των αριθμών και κατάθεση δελτίων μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στην Γραμματεία από τον υπεύθυνο κάθε ομάδας φορώντας προστατευτική μάσκα. Οι αθλητές κατηγορίας Sportive στο ίδιο email αναγράφοντας τα στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, ηλικία, αριθμό τηλεφώνου.
Έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναφέρονται.
Την ημέρα του αγώνα και στη Γραμματεία δεν θα γίνονται εγγραφές για καμία κατηγορία.
Παράβολο Συμμετοχής: Όλες οι κατηγορίες παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ και θα καταβάλλεται αποκλειστικά στο λογαριασμό του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας,
ΙΒΑΝ: GR9201103680000036800159620, Εθνική Τράπεζα Ελλάδας.
Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που έχει τακτοποιηθεί οικονομικά ταυτόχρονα με τη δήλωση συμμετοχής ( αποδεικτικό κατάθεσης παραβόλου ηλεκτρονικά )
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Στην κατάθεση απαραίτητα αναγράφεται μαζί με το ονοματεπώνυμο καταθέτη, ο τίτλος του αγώνα «6η Ανάβαση WINERY MONSIEUR NICOLAS ΒΥ G. KARAMITROS». Τυχόν έξοδα κατάθεσης βαρύνουν μόνο τον καταθέτη. Ο αγωνιζόμενος που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων που κατέθεσε.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ: Δυτική έξοδος χωριού Μητρόπολης Καρδίτσας. Ώρα υποδοχής 10:00.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Στο σημείο της γραμματείας στις 11:00.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της ΕΟ Ποδηλασίας και της
UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ.
Δεν επιτρέπεται η συνοδεία οχήματος για αγώνες αναβάσεων, σύμφωνα με την αριθμ.2/2018 εγκύκλιο της τεχνικής επιτροπής της Ε.Ο.Π.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.
Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο Ποδηλασίας και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ.
Έλεγχος εξοπλισμού: Για τον εξοπλισμό των συμμετεχόντων (ποδήλατο, αθλητική ενδυμασία κλπ). ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ και η Εγκύκλιος Τ.Ε.Νο3-2020.
Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-Ε.Ο.Π. (φανέλες, παπούτσια, κράνος κτλ.) Είναι υποχρεωτική η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.
Προσωπικά είδη: Όλοι οι συμμετέχοντες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ: Σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά θα απονέμεται στον 1ο Κύπελλο, στους τρεις πρώτους μετάλλιο και στους έξι πρώτους δίπλωμα. Εκτιμώμενη ώρα απονομών 13: 30.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ : Πλατεία του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης
Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους,
σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.
ΠΟΙΝΕΣ: Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς
της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.
ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Θα ανακοινωνθεί.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Αρβανίτης Θωμάς, τηλ. 6974338617, email: tarvas13@yahoo.gr
ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.
ΧΑΡΤΗΣ/ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Επισυναπτόμενα
Ιατρική Κάλυψη: Θα οριστεί ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή και κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα. Παρουσία εθελοντικής ομάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής ομάδας διάσωσης.
Ρύθμιση Απρόβλεπτων Θεμάτων: Για οτιδήποτε προκύψει και δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνοδίκης Επιτροπή. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν κλοπή, φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνία στο τηλέφωνο 6974338617 , Αρβανίτης Θωμάς, .
COVID19