News/Publications

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαστερς 2020

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Π.Ο.Καρδίτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαστερς 2020 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στην Εύβοια. Οι συμμετοχές έφτασαν στις 199 και ο όμιλος μας εκπροσωπήθηκε από έξι αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πέντε συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μετά από ένα συγκλονιστικό ποδηλατικό διήμερο και με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι, οι αθλητές μας κατάφεραν να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις και να αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές και όχι μόνο εμπειρίες. Την πρώτη ημέρα διεξήχθη το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρης συνολικής απόστασης 20χλμ. . Αποτελέσματα: Κατηγορία Μαστερς Γ. Πολυχρόνης Κανελλόπουλος 12ος, Δημήτρης Σαββάλας 33ος. Μαστερς Β, Βασίλειος Κυρίκος 26ος και Χριστόφορος Παπαδημητρίου 33ος. Την επόμενη ημέρα διεξήχθη ο αγώνας αντοχής με πολλά υψομετρικά και με πολλά δύσκολα κομμάτια, συνολικής απόστασης 106χλμ. Οι αθλητές μας κατάφεραν να τερματίσουν μετά από επίπονη προσπάθεια. Αποτελέσματα: Κατηγορία Μαστερς Β. Αδαλόγλου Μάριος 15ος με μηχανική βλάβη, Κυρίκος Βασίλειος 58ος, Παπαδημητρίου Χριστόφορος 59ος. Κατηγορία Μαστερς Α, Διονύσης Κωνσταντόπουλος 28ος. Κατηγορία Μαστερς Γ. Πολυχρόνης Κανελλόπουλος 31ος, Δημήτριος Σαββάλας 37ος.
Πολύτιμη στάθηκε η προσφορά του Ευσταθίου Κων/νο, Απόστολου Αργυρόπουλο και Γιώργου Μπαλατσού που συνόδεψαν, υποστήριξαν και τροφοδότησαν τους αθλητές μας στον αγώνα της αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης.
Το Δ/Σ του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, τους συνοδούς καθώς και τους χορηγούς μας!!!!

COVID19

Η υγεία και η ασφάλεια σας αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητα μας.

Στα πλαίσια της πανδημίας COVID-19 το Ιατρείο μας, με αίσθημα ευθύνης, λειτουργεί εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρώντας τις οδηγίες της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και των αρμοδίων φορέων.